Novogodišnja bajka 2016.

Tradicionalno održavanje Novogodišnje bajke ni ovog puta nije izostalo. Organizovali smo ovo veče tako da deci polaznicima naše Kreativne radionice, malim glumicima, korisnicima našeg Udruženja „Anđeli čuvari“, roditeljima dece, vaspitačima, saradnicima, kao i našim dragim gostima, bude zaista lepo i neponovljivo.

Program je bio koncipiran tako da se posle obraćanja predsednice Udruženja „Anđeli čuvari“ i „Kreativne radionice“, ispred grada svojim pozdravnim govorom obratio zamenik gradonačelnika g-din dr Dragan Jeremić, a ispred crkve jerej Igor Ilić.

Potom je usledila koreografska tačka KUD „Đerdan“ i plesnog studija „Laguna“ , a na kraju naša predstava „Mala Sirena“ , kao i tradicionalno deljenje paketića. Pored svih sponzora koji su nam pomogli, posebnu zahvalnost dugujemo i gospođi Nadi Cvetanović i gospođi Kosari Sarić iz daleke Australije. Ono što je ovu Novogodišnju bajku razlikovalo od naših prethodnih manifestacija je svakako radost dolazećih praznika, kao i želja publike da sa Malom Sirenom, rakom Sebastijanom, Tritonom, Ursulom, Iverkom, Suzanom, Karlom, Galebom i ostalima uživaju u dolasku Nove godine. Sreća, veselje, aplauzi i brojnost publike, kako male tako i velike, vide se na našim fotografijama. Ostaje vam samo da uživate sa nama.