Proslava 8. marta

Tradicionalno i ove godine proslavili smo 8. mart, na radost svih prisutnih (mama, tetki, baka, vaspitačica i svih ostalih dama, koje su učinile da ovaj dan bude zaista po mnogo čemu jedinstven i svečan). Naravno, upriličili smo prigodan zabavno – edukativni program koji je podrazumevao učešće svih naših grupa dece (mlađe, starije i predškolske ). Svaka od ovih grupa pokazala je svoje kreativno, glumačko, pevačko i plesno umeće.

Mlađa grupa je na svoj uobičajeni način putem video projekcije, pokazala da mlađi mogu kad žele i kad se uključe da sa najvećom radošću naprave interesantan video zapis kao svedočanstvo koje govori o ljubavi prema svim mamama, ne samo njihovim, nego i mamama čitavog sveta.

Starija grupa je takođe na svoj kreativan način kroz recital, male dramske tekstove i ples, pokazala kako se slavi ovaj praznik. I naravno, najstarija i po mnogo čemu najozbiljnija predškolska grupa je svojim izvođenjem predstave „Osmomartovska priča“, jednostavno zasenila sve prisutne. Glumačko umeće i talenat, kao i želja da se reflektuje ljubav ne samo glumom, vec pesmom i igrom, zapravo je dokaz koliko naša deca poštuju naš rad sa njima, a naravno i koliko vole i poštuju svoje roditelje, ovog puta prvenstveno svoje mame, kojima je i posvećen ovaj divni praznik. Naše gošće i gosti naravno, bučnim aplauzom svaki put su bodrili naše mališane da im zapravo pokažu koliko uživaju u njemu. I ovog puta dajemo vam naše fotografije sa ove svečane i lepe atmosfere, da uživate u njima, isto onako kako smo i mi, dok smo sve ovo stvarali na svoj jedinstven način.